fbpx

MASTERMIND FAMILY

Voor ondernemers, door ondernemers

Een community met een hoge betrokkenheid om jou écht verder te helpen.

Onze visie

Als (startende) ondernemer is het niet altijd makkelijk om je met de juiste ondernemers te omringen.

Maar dat is wel een belangrijke sleutel tot een succes en bloeiend bedrijf.

Ondernemers helpen elkaar en groeien samen. Jonge ondernemers leren van ervaren ondernemers en oudere ondernemers leren van generaties Y en Z, in een veilige omgeving waar we respect hebben voor elkaar en elkaars eigenheid. Er worden niet alleen successen, maar ook pijnpunten gedeeld. En daar leren we allemaal van.

We richten ons op het ontwikkelen en versterken van een groeimindset, we maken nieuwe vriendschappen en we laten business groeien. Mastermind Family is het ultieme platform voor waardevolle samenwerkingen en uitwisselingen van handige tips en adviezen die alleen ondernemers elkaar in alle oprechtheid kunnen geven én vooral ook gunnen.

Hoewel voornamelijk online opererend, zijn er ook verschillende chapters (afdelingen) verspreid over het land. Elk lid is vrij om aan te schuiven bij een ander chapter. Wij geloven dat kruisbestuivingen belangrijk bijdragen aan een krachtig landelijk netwerk.

AMBITIE

Wanneer de Nederlandse organisatie eenmaal stevig op poten staat, willen we ook internationaal gaan. We dromen graag groot. Maar het blijft niet bij dromen, we zetten ook de stappen. 😉

Lars van de Vorst

Eigenaar

Frenky Veldman
Eigenaar
Scroll naar top