Doorgaan naar inhoud
Mastermind Family
Voor ondernemers, door ondernemers

Social media laat het zo makkelijk lijken, in contact komen met anderen. Maar waardevolle connecties die je écht verder helpen, daar ontbreekt het meestal aan. Voor alle ondernemers die dat missen, is Mastermind Family opgericht.

Word lid

Onze visie

Als (startende) ondernemer is het niet altijd makkelijk om je met de juiste ondernemers te omringen. Maar dat is wel een belangrijke sleutel tot een succes en bloeiend bedrijf.

Ondernemers helpen elkaar en groeien samen. Jonge ondernemers leren van ervaren ondernemers en oudere ondernemers leren van generaties Y en Z, in een veilige omgeving waar we respect hebben voor elkaar en elkaars eigenheid. Er worden niet alleen successen, maar ook pijnpunten gedeeld. En daar leren we allemaal van.

We richten ons op het ontwikkelen en versterken van een groeimindset, we maken nieuwe vriendschappen en we laten business groeien. Mastermind Family is het ultieme platform voor waardevolle samenwerkingen en uitwisselingen van handige tips en adviezen die alleen ondernemers elkaar in alle oprechtheid kunnen geven én vooral ook gunnen.

Hoewel voornamelijk online opererend, zijn er ook verschillende clubs (afdelingen) verspreid over het land. Elk lid is vrij om aan te schuiven bij een ander club. Wij geloven dat kruisbestuivingen belangrijk bijdragen aan een krachtig landelijk netwerk.

AMBITIE

Wanneer de Nederlandse organisatie eenmaal stevig op poten staat, willen we ook internationaal gaan. We dromen graag groot. Maar het blijft niet bij dromen, we zetten ook de stappen. 😉

Lars van de Vorst
  • Lars van de Vorst
  • Eigenaar
Frenky Veldman
  • Frenky Veldman
  • Eigenaar
Scroll naar boven